Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Naturka Apprentice
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 18:19 Hozzászólás témája: Játszani szeretnék |
|
|
Sziasztok!
4 éve vettem pár magic kártyát és most ismét megakadt rajtuk a szemem. Fogtam egy szótárt és összeraktam egy paklit kis időt eltöltve vele. Még sose játszottam és versenyeket se láttam, de már nagyon szeretném kipróbálni.
Olvasgattam sok helyen utána az internet nagy világában, de nem találtam sehol se olyan lehetőséget, hogy nézhessem más játékát – vagy csak az én figyelmemet kerülte el -, vagy kipróbáljam magam, tapasztalatot szerezhessek, mint kezdő. Esetleg ahol versenyek vannak, ott nézelődhetek kedvemre anélkül, hogy játszanék? Vagy versenyen kívül klubbokban nézhetem a játékosokat? Én ilyen dolgokra tudtam következtetni, csak nem tudom, hol kereshetnék ilyen helyeket Pesten, pedig gondolom, itt aztán biztos van.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna e nekem ajánlani egy ilyen helyet?
Előre is köszönöm a segítséget.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krisztián Apprentice
Csatlakozott: 04.Feb. 2009 08:05 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 19:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Játék innen: www.magicworkstattion.com Msn:magos.krisztian@freemail.hu többit onnan. 3 szakos vagyok de igyekszem mindig fennt lenni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Baro75 Wizard
Csatlakozott: 27.Nov. 2008 18:12 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 19:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedden : Lurdyház mozi mellett 18.30tól van verseny.
Csütörtökön,péntek: Szellemlovas a nyugatinál (lásd. versenyeknél) 18 órától, de már korábban is vannak.
Megnézheted,játszhatsz, kérdezhetsz, vásárolhatsz akár.
A versenyek közt találsz még más helyeket is, de ez a kettő a leglátogatottabb BP-n.
http://magyar.magicforyou.eu/turnaje.php |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Naturka Apprentice
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 19:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Baro75 írta: | Kedden : Lurdyház mozi mellett 18.30tól van verseny.
Csütörtökön,péntek: Szellemlovas a nyugatinál (lásd. versenyeknél) 18 órától, de már korábban is vannak.
Megnézheted,játszhatsz, kérdezhetsz, vásárolhatsz akár.
A versenyek közt találsz még más helyeket is, de ez a kettő a leglátogatottabb BP-n.
http://magyar.magicforyou.eu/turnaje.php |
Köszönöm szépen, holnap ott leszek, már tűkön ülök. ^^ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
predasdtor Apprentice
Csatlakozott: 17.Jan. 2009 15:35 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Naturka Apprentice
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
predasdtor írta: | Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
Szívesen, de még tanulom a pesti közlekedést. Megpróbálok eljutni ahova csak tudok. Köszönöm. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aaron87 Apprentice
|
Elküldve: 20.Ápr. 2009 20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
predasdtor írta: | Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
Ez lehet hogy engem is érdekelne. Milyen típusú versenyek szoktak lenni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
predasdtor Apprentice
|
Elküldve: 21.Ápr. 2009 18:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Aaron87 írta: | predasdtor írta: | Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
Ez lehet hogy engem is érdekelne. Milyen típusú versenyek szoktak lenni? |
Legtöbbször T2 de előre megbeszéltek alapján volt már Extended és pár draft is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jules Apprentice

|
Elküldve: 24.Ápr. 2009 21:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Budaörs, Világok Vándorai Klub. Kezdőknek, casual-pléjereknek, mókázni és hülye ötleteket kipróbálni vágyóknak. World Top8 tesztelők, Pro-Tour-ra eddzők kíméljenek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
acsabi44 Apprentice
Csatlakozott: 28.Ápr. 2009 18:47 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 28.Ápr. 2009 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem mondod! még jó, hogy 4 éve oda járok...
Konkrétan hol szokott lenni? A déli gödörben?
Az nem baj, ha főleg régebbi lapokból vannak pakliajim? (még éppen extended )
Verseny vagy casual?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
predasdtor Apprentice
|
Elküldve: 28.Ápr. 2009 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
acsabi44 írta: | predasdtor írta: | Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
Verseny vagy casual?  |
Jaja a déliben az Arénában ott a jegyzetbolt előtti kis beugró részen:D
Igazából az esetek nagy többségében T2 van Extended nem igazán.De ha gondolood (és holnap ráérsz) oda tudom adni a deckem mert ZH-zok
Meg amúgy is tudunk adni paklit/lapokat az újabbaknak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
acsabi44 Apprentice
Csatlakozott: 28.Ápr. 2009 18:47 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 28.Ápr. 2009 22:20 Hozzászólás témája: |
|
|
predasdtor írta: | acsabi44 írta: | predasdtor írta: | Vagy ha gondolod szerdánként este 6-tól Az ELTE Lágymányosi campusán szoktak lenni kis létszámú,de annál jobb hangulatú versenyek sok kezdő(bb) játékossal.Ha gondolod ide is elnézhetsz,tudunk tanácsot adni/segíteni a kezdéshez. |
Verseny vagy casual?  |
Jaja a déliben az Arénában ott a jegyzetbolt előtti kis beugró részen:D
Igazából az esetek nagy többségében T2 van Extended nem igazán.De ha gondolood (és holnap ráérsz) oda tudom adni a deckem mert ZH-zok
Meg amúgy is tudunk adni paklit/lapokat az újabbaknak. |
Holnap én is zh-t írok, majd más szerdákon lenézek. Vagy holnap max leugrok körülnézni.
Online rengeteg deckem van, csak már nem szoktam megvenni a lapokat, de majd összedobok valami standardot valóságosan is:) (pedig eléggé utálom a mostani T2-es decktípusokat, meg egyébként is főleg extendedet játszok)  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gere Marci Apprentice
|
Elküldve: 28.Szept. 2009 22:57 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
szeretnék indulni versenyeken, de nem tudom a DCI számom
kb 12 éve már volt, amikor még Tószegi Szabolcsék voltak a disztribútorok a Tátra utcában
volt kis kártyám is, de a fene se tudja, hova lett
honnan tudom meg ismét a DCI számom? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tékozló fiú Apprentice
Csatlakozott: 28.Júl. 2009 14:34 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 08.Okt. 2009 16:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Gere Marci írta: | sziasztok!
kb 12 éve már volt, amikor még Tószegi Szabolcsék voltak a disztribútorok a Tátra utcában
- készíts egy ideiglenes accountot a következő oldalon https://accounts.wizards.com/bla-bla-bla/...
- ezekután belépve a következő felületen írhatsz a Wizzards-nak: http://wizards.custhelp.com/bla-bla-bla/...
- értelemszerűen töltsd ki a megfelelő mezőket, és vázold nekik a problémád. Általában gyorsan válaszolnak.
- ugyanezt az útmutatást megtalálod a következő oldal 9-es, 30-as és 34-es (Changing my DCI Player Information) menüpontjában http://wizards.custhelp.com/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ati Apprentice

Csatlakozott: 03.Márc. 2009 15:36 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Elküldve: 25.Jan. 2010 14:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha Várpalotán vagy nagyon a közelben (max. 4-5 Km) van játékos, keressen már meg, legyen olyan jó! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Feherfia Lo Apprentice
Csatlakozott: 23.Ápr. 2009 16:45 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 16.Márc. 2010 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Aki kezdőként úgy érzi, hogy szüksége van jól megkonstruált paklikra, amellyel tud gyakorolni, vagy akinek egyszerűen kevés a lapja a játékhoz, jelentkezzen privát üzenetben, vagy írjon ide a fórumra!
Az "Adj Commont!" akció keretében szívesen segítek/segítünk az első lépésekben, lapokkal, és paklikkal is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
DRCrain Apprentice
Csatlakozott: 02.Márc. 2010 16:56 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest, Csepel
|
Elküldve: 23.Márc. 2010 23:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Én mostanában kezdtem el a játékot,és szeretnék lejhetőleg minél többet játszani, versenyeken is akár. Örülnék a lehetőségnek,ha találkozhatnék játékosokkal.
Ha tudnál alánlani helyet(és időt),akkor szívesen elnéznék játszani.
Üdv. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Baro75 Wizard
|
Elküldve: 24.Márc. 2010 09:41 Hozzászólás témája: |
|
|
DRCrain írta: | Hello!
Én mostanában kezdtem el a játékot,és szeretnék lejhetőleg minél többet játszani, versenyeken is akár. Örülnék a lehetőségnek,ha találkozhatnék játékosokkal.
Ha tudnál alánlani helyet(és időt),akkor szívesen elnéznék játszani.
Üdv. |
Hali! Én már is ajánlom keddenként este 18után van verseny a Cyberworldben, Lurdy mozijegypénztár mellett, itt lehet játszani is versenyen kivül, cserélni etc.
De ha megnézed a versenyeket, ott találsz helyszineket, pl. Sárkánytűz a Ferenckörútnál stb.
R. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hegyigab Gazda
|
Elküldve: 24.Márc. 2010 09:57 Hozzászólás témája: |
|
|
De szerintem a Szellemlovasban is sokan bandáznak időnként. Ott különösen előnyős, hogy az eladó (Broki) is magicezik.
Előre egyeztetés nélkül játszani igazán versenyek előtt, illetve után lehet a versenyek helyszínén. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Horváth Tamás Master Wizard

Csatlakozott: 15.Szept. 2008 10:49 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 24.Márc. 2010 10:58 Hozzászólás témája: |
|
|
És akkor már ne hagyjuk ki a Söröslót sem az Vezér utcában vasárnaponként  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Baro75 Wizard
|
Elküldve: 24.Márc. 2010 13:51 Hozzászólás témája: |
|
|
máj cupé vagy mi, én azért a Csepelhez közeli helyeket irtam meg hirtelen  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
DRCrain Apprentice
Csatlakozott: 02.Márc. 2010 16:56 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest, Csepel
|
Elküldve: 24.Márc. 2010 18:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, hát köszönöm szépen,jövő héttől akkor szépen sorban ellátogatok eme helyekre.
Ami a fő problémát jelenti,hogy általában szerda & szombat kb amikor ráérek,de majd igyekszem úgy alakítani hogy minél többször tudjak majd menni.
Köszönöm mindenkinek Remélem majd lent is találkozunk alkalomadtán. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Smaragd Sárkány Apprentice
|
Elküldve: 13.Ápr. 2010 14:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Indulnék a szombati pre-release-en, de nincs meg a DCI számom, elég rég játszottam már. Próbáltam az itt leírt útvonalat, és kaptam egy DCI számot, ami Nitra, Slovakia Republic-hoz tartozó azonos nevű emberé... Ötlet? Terenyei Robiéknál nincsenek meg a pesti DCI számok? Régen volt a Delta Vision oldalán elérhető lista, amin rajta voltak a magicesek ponttal. Hol van az most? Abból talán vissza tudnak keresni vhol... Wizards, vagy Vision (név és pontszám, terület alapján).
Köszi,
Smaragd Sárkány
Tékozló fiú írta: | Gere Marci írta: | sziasztok!
- készíts egy ideiglenes accountot a következő oldalon https://accounts.wizards.com/bla-bla-bla/...
- ezekután belépve a következő felületen írhatsz a Wizzards-nak: http://wizards.custhelp.com/bla-bla-bla/...
- értelemszerűen töltsd ki a megfelelő mezőket, és vázold nekik a problémád. Általában gyorsan válaszolnak.
- ugyanezt az útmutatást megtalálod a következő oldal 9-es, 30-as és 34-es (Changing my DCI Player Information) menüpontjában http://wizards.custhelp.com/ |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hegyigab Gazda
|
Elküldve: 13.Ápr. 2010 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha a neveddel irtad volna ala az uzenetet, mostanra mar lehet, hogy meg is talaltam volna a szamod.
A nicked alapjan otletem sincs, hogy ki lehetsz.
Hegyi Gabor |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Smaragd Sárkány Apprentice
|
Elküldve: 13.Ápr. 2010 18:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Közben beugrottam a Sárkánytűzbe és Zsolt megadta a számom, de cross-checknek:
Fábián Péter, Budapest
Lássuk ugyanazt kapom-e
hegyigab írta: | Ha a neveddel irtad volna ala az uzenetet, mostanra mar lehet, hogy meg is talaltam volna a szamod.
A nicked alapjan otletem sincs, hogy ki lehetsz.
Hegyi Gabor |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|