Gyógyfürdők pikkelysömörhöz


A pikkelysömör egy krónikus, hosszan tartó betegség, amely kiújulásra hajlamos.

gyógyfürdők pikkelysömörhöz vörös folt ugrott a kezére és viszket

Kialakulásában veleszületett hajlam és környezeti, úgynevezett provokáló faktorok játszanak szerepet. A psoriasisnak nagyon sokféle formája van, de egyik formában sem fertőz. Milyen tünetei lehetnek a pikkelysömörnek?

gyógyfürdők pikkelysömörhöz hogyan lehet pikkelysömör gyógyítani babérlevelekkel

A pikkelysömör a belső szerveket nem betegíti meg, ízületi gyulladással, ízületi panaszokkal viszont társulhat arthritis psoriatica. Ilyenkor a fájdalmas gyulladás mellett erőteljes meszesedés alakulhat ki a gerinc szalagrendszerében, ami súlyos mozgáskorlátozottságot okozhat.

gyógyfürdők pikkelysömörhöz hogyan lehet pikkelysömör gyógyítani az arcon és a fején

Tudta Ön? A gyopárosi pikkelysömör terápia 6, 10 vagy 19 napos formában érhető el. Ráadásul a 10 és 19 napos gyógyászati kezelések TB támogatottak, így háziorvosi beutaló segítségével Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat. A fürdőnkben működő reumatológiai szakrendelő biztosítani tudja a szükséges szakorvosi beutalót, így nincs szükség külön reumatológiai szakrendelésre.

További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Ne rejtőzködj! Program - Pszoriázis és társbetegségei – miért fontos a pikkelysömör kezelése

Mi a gyopárosi pikkelysömör terápia célja? A terápiás cél a mozgáskorlátozottság csökkentése, fájdalom csillapítása, valamint a bőrtünetek visszaszorítása.

gyógyfürdők pikkelysömörhöz vörös foltok szőrtelenítés után a lábakon

Kinek javasoljuk a gyopárosi pikkelysömör terápia csomagot? A terápiás csomagot gyógyfürdők pikkelysömörhöz a vendégeknek ajánljuk felvenni akiknél már előfordultak a pikkelysömör tünetei, illetve orvosilag diagnosztizált pikkelysömörük van.

gyógyfürdők pikkelysömörhöz pikkelysömör kezelése UV sugarakkal