Impotencia okai


Ezeket a természetes vágyfokozókat ajánlja a bükki füvesember - mtgportal.hu

Létrehozva: A dolognak számos oka lehet - ezek közül az alábbiak a leggyakoribbak. A cukorbetegség az egyik olyan endokrin eredetű impotencia okai, amely impotenciát okozhat, mivel nem csak az inzulinháztartást borítja fel, de mellékhatásként idegi eredetű károsodást is okozhat.

impotencia okai psoriasis ncbi

Ez befolyásolhatja a pénisz érzékenységét. Emellett hatással van a vérnyomásra és a hormonháztartásra is. Az egész testünkre hatással van, ha a hormonjaink nem működnek megfelelően: befolyásolja az energiánkat, a hangulatunkat és az egészségünket is. Éppen ezért fontos, hogy felismerjük a tüneteket, amelyek arra utalhatnak, hogy ezen a téren nincs minden rendben.

impotencia okai psoriasin gel

Bővebben erről az alábbi cikkünkben írtunk! Neurológiai eredetű betegségek Az idegrendszer állapota befolyásolhatja, hogy az agy hogyan kommunikál a szaporító szervrendszerrel.

Éppen ezért az Alzheimer-kórbanParkinson-kórban, tumoros megbetegedésekben szenvedők, epilepsziások körében sokkal gyakoribbak az erekciós zavarok.

Impotencia – a férfiak rettegett ellensége

Azok is tapasztalhatnak átmeneti impotenciát, akik gyakran kerékpároznak hosszabb távokat, mert a fenékre és a nemi szervekre helyeződő nyomás befolyásolhatja az itt található idegek működését.

Ilyenek a béta-blokkolók, kemoterápiás szerek, nyugtatók, vízhajtók, valamint a mesterséges hormonokat tartalmazó orvosságok is.

impotencia okai nac and psoriasis

Szívbetegség A szívet érintő betegségek azért zavarhatnak be az erekcióba, mert befolyásolják a vérnyomást és a vérkeringést. A magas koleszterinszint és a magas vérnyomás is az impotencia rizikófaktorai közé tartozik.

  • Mi az impotencia, hogyan alakul ki és hogyan kezelhető?
  • Az impotencia lehetséges szervi oka | BENU Gyógyszertár
  • Az impotencia hátterében gyakran húzódnak meg pszichés tényezők.
  • Az impotencia akár tünet, akár betegség, az okai kezelhetőek - Yelon